Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătălia micilor genii - Cum poți testa inteligența copilului

genii copii

Luna iulie vine cu provocări pentru copiii isteți. Aceștia se vor întrece într-o competiție inedită, “Bătălia Micilor Genii”, un concurs de cultură generală și gândire analitică, adresat copiilor isteți, cu vârsta cuprinsă între 8 și 13 ani. Concursul se va desfășura exclusiv online, pe toată perioada verii.

Competiția online a copiilor isteți le va pune mintea la încercare, cu ajutorul unor întrebări cu un grad de dificultate înalt, din domenii precum: științe exacte, limba și literatura română, istorie, geografie, artă sau astronomie.

Logica, viteza de reacție și promptitudinea cu care vor fi date răspunsurile, vor fi principalele atuuri ale concurenților. Ei vor avea la dispoziție doar 20 de secunde, pentru a răspunde corect la fiecare întrebare. La subiectele de matematică aceștia nu vor avea voie să folosească pixul și hârtia, calculele vor fi făcute în minte.

Inițiată de Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculecu pentru Dezvoltarea României, competiția își propune să valorifice inteligențele multiple ale copiilor, pe perioada vacanței. În cei 30 de ani de activitate, Fundația Dan Voiculescu a investit în educație și în programe de excelență pentru copiii supradotați.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.