Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătălia politică face RAVAGII printre pacienții de COVID-19. Ionel Arsene acuză PNL de ATENTAT la sănătatea publică

Vestea.net
ionel arsene

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, susține că „se împlinesc 8 zile de când aparatul pentru recoltarea plasmei convalescente zace în cutii, pe holurile Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, pentru că peneliștii au dat ordin să nu fie folosit la Centrul de Transfuzii”, fiindcă este achiziționat de Consiliul Județean. În acest sens, social-democratul cere demisia conducerii DSP și a Prefecturii Neamț.

Citește și: RESTRUCTURARE la Ministerul Finanțelor Publice: 202 posturi vor fi ELIMINATE, printre care și 2 de secretari de stat

„Se împlinesc 8 zile de când aparatul pentru recoltarea plasmei convalescente zace în cutii, pe holurile Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, pentru că peneliștii au dat ordin să nu fie folosit la Centrul de Transfuzii, pentru a salva vieți!

Nu vreau să știu răspunsul la întrebarea - câți pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 puteau fi tratați în această perioadă și câți alții se chinuie pe patul de spital, sperând, în ceasul al 12-lea la o șansă la viață, care atârnă de pixul unor inconștienți politici, incompetenți și lipsiți de suflet!

Stimați liberali, nu mai e mult și în ipocrizia care vă caracterizează veți merge din poartă în poartă, pentru a cere voturi. Ce-o să le spuneți familiilor cărora prin indolența voastră le-ați refuzat șansa de a trăi?!

Bine că aveți grijă să terorizați angajații centrelor de asistență socială, din subordinea DGASPC, luați noaptea din case ca pe vremea Securității comuniste, de lângă familiile lor, pentru testare cu forța! De ce nu s-au luat aceste măsuri la momentul potrivit, când nu izbucniseră focare de coronavirus, atunci când reprezentanții DGASPC au trimis prima adresă prin care solicitau testarea personalului și a beneficiarilor din centre?! S-au trimis către DSP 4 astfel de cereri, până s-au mobilizat ei!

Nu înțeleg de unde această ură viscerală față de oameni, domnilor liberali! Pentru acest lung șir de greșeli și fapte iresponsabile împotriva nemțenilor, cer demisia conducerii DSP și a Prefecturii Neamț!

RUȘINE PNL!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Ionel Arsene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.