Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătălie dură pentru şefia FRF: Răzvan Burleanu RÂDE de Ionuţ Lupescu - de ce a plecat de la UEFA

www.sptfm.ro
Andrei Vochin Răzvan Burleanu

E bătălie dură pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal (FRF). Ionuţ Lupescu şi-a anunţat candidatura, dar actualul preşedinte, Răzvan Burleanu nu se sperie. Mai mult, acesta râde de Ionuţ Lupescu. Alegerile au loc pe 18 aprilie.

Citește și: Începe marea EPURARE în Guvern: PSD și ALDE schimbă garnitura din ministere

Florin Prunea, Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și Sorin Răducanu sunt cei care își anunțaseră intenția de a candida. Burleanu e convins că lista se va diminua, iar doi dintre principalii candidați, Cristi Balaj și Florin Prunea, vor intra în echipa lui Ionuț Lupescu. În schimb, pentru el n-are emoții, fiind sigur pe voturile pe care le are promise. "Mă așteptam să candideze. Nu pot să spun că sunt luat prin surprindere. Bănuiam din mai multe motive că va face această mutare. Se pare că nu mai avea o poziție așa confortabilă și de mare viitor la UEFA. El acum este chief executive, nu este director. Ori el către acest post tindea", a spus Burleanu, conform gsp.ro.

Citeşte şi: Noi dezvăluiri despre plecarea din ţară a Elenei Udrea: 'Nu eu o vânez'

Şi ofensiva lui Burleanu a continuat. "Nu îmi e teamă. Un lucru important pe care îl va reuși este legat de faptul că nu va mai avea un alt contracandidat. Cei care își anunțaseră candidatura, Cristi Balaj sau Florin Prunea, se vor astfel uni în jurul lui. Nu sunt îngrijorat pentru că reacțiile din teritoriu sunt favorabile. Cei de la Liga a 3-a sunt hotărâți să mă susțină. Nu am emoții în privința asta. Percepția publică emoțională întreținută de presă sau canalele media este diferită față de cea din teritoriu asupra lucrurilor făcute de noi. Voi vorbi mai mult atunci când domnul Lupescu își va alege echipa. Probabil va fi votat de o parte de la Liga 1. Atenție, nu toți! Dar cei mai mulți vor fi probabil din Liga 1", a mai spus Burleanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.