Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătălie pesedistă pe șefia Portului Constanța: presa atenționează că amatorii ar putea prelua șefia

captura Facebook
Sorin Grindeanu

E bătaie între PSD și PNL pe numirea membirilor CA din cadrul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța (CNAPMC). Sorin Grindeanu, ministru al Transporturilor spune că va interveni pentru ca totul să decurgă conform legii.

Parlamentarii PSD au întreprins însă primele demersuri pentru schimbarea legii în așa fel încât la șefia Portului Constanța să poată fi instalate persoane fără experiență.

„Pentru procedura de selecție prevăzută la aliniatul 3 trebuie ca cel puțin unul dintre membrii consiliului de administrație să îndeplinească următoarele criterii obligatorii: să aibă studii economice, tehnice sau juridice și experiență în domeniul economic, tehnic, juridic, de cel puțin 5 ani”, se arată în propunerea legislativă înaintată de PSD. Sorin Grindeanu a precizat pentru Europa Liberă că nu este de acord cu propunerile parlamentarilor propriului partid și va încerca să le oprească săptămână viitoare, la votul în plen.

„Nu susțin! Și am să mă asigur să nu treacă în această formă de Camera Deputaților”, a declarat ministrul Transporturilor pentru europa liberă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.