Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătăuşii din Cluj care au bătut crun un adolescent, au fost reţinuţi:De la ce a pornit totul / VIDEO

trilulilu.ro
pumn lovitura

Imaginile, cu doi tineri care snopesc in bataie un alt baiat, au revoltat internetul. In timp ce agresorii au fost incatusati, victima a iesit din spital si a povestit ca si-ar fi impins fosta prietena si asta ar fi declansat totul.

Baiatul, in varsta de 18 ani, recunoaste ca el si suspectii consumasera alcool inainte sa se incaiere. Scenele violente au fost filmate duminica, intr-un carier din Cluj-Napoca. Dupa ploaia de lovituri, baiatul de 18 ani a zacut ore intregi inconstient. Ceilalti doi tineri au fugit. Cand si-a revenit, acesta a mers la bunica lui si nu a suflat o vorba nimanui. Intre timp insa, imaginile surprinse in timpul conflictului au starnit indignare pe internet, iar mama tanarului a vazut si ea pe Facebook ce s-a intamplat si a anuntat politia.

Luni dupa amiaza, femeia si-a dus fiul la spital. Baiatul a stat 5 ore la Unitatea de Primiri Urgente, unde a primit ingrijiri. Apoi, a povestit tot. Scandalul a pornit, spune el, din cauza unui incident cu fosta lui prietena. Politistii i-au identificat pe suspecti, doi tineri de 17 ani, si-au audiat luni seara. Amandoi au fost retinuti, anunţă ProTV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.