Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BATJOCURĂ a Primăriei Alba Iulia - Oamenii stau TREI ZILE la cozi pentru a obține un loc de parcare, din cauza spațiilor INSUFICIENTE

Alba 24
Coada Parcari Alba Iulia

Bătaie de joc în Alba Iulia! Criza locurilor de parcare a devenit un acută, iar soluția găsită de municipalitate este una absolut halucinantă. Administrația locală oferă locuri de parcare cetățenilor după sistemul primul venit, primul servit. Locurile de parcare din jurul blocurilor au fost demarcate cu linii, iar administrația va cere bani celor care le ocupă, asta dacă au norocul să prindă un loc de parcare, în condițiile în care acestea sunt insuficiente în raport cu cererea.

Citește și: BĂTAIE de JOC la Caracal? Tânără sechestrată și violată, ca Alexandra Măceșanu, salvată în 20 de minute de poliție

Din cauză că locurile de parcare sunt prea puține și primăria refuză să acorde locurile de parcare pe criterii de bun-simț precum data de la care oamenii locuiesc în zonele vizate, oamenii stau la cozi cu trei zile înainte. Imaginile sunt parcă desprinse din vremurile în care România era condusă de Nicolae Ceaușescu, iar oamenii primeau mâncare pe cartelă.

Astăzi, zeci de persoane stau de astăzi la coadă pentru a se asigura că pot depune actele luni, în data de 30 septembrie. Supriza celor care au ajuns vineri dimineață la primărie a fost că s-au trezit peste poziția 50 pe listă, după ce locatari din zonele vizate ar fi venit încă de joi să își ocupe un loc. Iar bătaia de joc a administrației PNL nu se oprește aici. După ce s-au înscris pe o listă de ordine, oamenii nu pot pleca nici măcar cinci minute din fața primăriei, pentru că funcționarii ies periodic și strigă numele de pe listă, iar cei care nu sunt prezenți sunt tăiați din oficiu de pe lista. Metoda repartiției locurilor cu cozi ceaușiste a fost lăsată moștenire de fostul primar Mircea Hava, acum europarlamentar PNL, iar ea este practicată cu succes de primarul PNL Paul Voicu, rămas șef al administrației după plecarea lui Hava la Bruxelles.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.