Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Bătrâna doamnă' a ajuns pe buza prăpastiei: Juventus se luptă să se salveze de la retrogradare

Juventus

Juventus Torino trebuie să se gândească la salvarea de la retrogradare, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, Massimiliano Allegri, antrenorul celei mai titrate echipe din fotbalul italian, citat de TuttoMercatoWeb, scrie Agerpres.

În ianuarie, Juventus a fost penalizată de justiţia sportivă cu scăderea a 15 puncte din clasamentul Serie A, din cauza unor fraude contabile în cazul unor transferuri de jucători. În urma depunctării, Juve are 23 de puncte după 20 de jocuri şi este pe locul 13, la 10 puncte de zona retrogradării.

  • "Realitatea este că avem 23 de puncte. Trebuie să atingem cele 40 de puncte care asigură salvarea de la retrogradare, îmi vine să râd dar aşa este. Primul obiectiv este să le ajungem pe echipele care sunt în faţa noastră", a spus Allegri într-o conferinţă de presă înaintea meciului cu Salernitana, o formaţie care luptă pentru a se menţine în prima divizie.

Depunctarea lui Juventus a compromis şansele echipei de a încheia între primele patru clasate în Serie A şi a putea participa astfel în ediţia viitoare a Ligii Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.