Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătrânul bătut la protest, audiat la Poliţie. Ce le-a dezvăluit anchetatorilor

captura Youtube
batran batut protest

A început ancheta în cazul scandalului de sâmbătă din Piaţa Victoriei, când doi bărbaţi s-au luat la bătaie. A fost chemat la poliţie pentru explicaţii bărbatul mai în vârstă care a lovit cu rucsacul un protestatar şi a fost pus apoi la pământ de acesta.

Citeşte şi: Tăriceanu, măsuri după TENSIUNILE din Coaliţie: 'Voi avea o discuţie cu colegii din PSD...'

"În cursul dimineţii, la ora 11, am primit un telefon. S-a recomandat ofiţer cutare, secţia de Poliţie 1. "Vedeţi că vă invităm la noi, e o maşină în drum spre dumneavoastră". Am rămas şocat puţin. Le-am spus că nu vreau să vin cu maşina poliţiei,că vin singur. Ceea ce s-a şi întâmplat. Le-am spus că nu dau nicio declaraţie decât mâine, în prezenţa doamnei avocat Laura Vicol. S-a consemnat şi mâine, la ora 12 mă prezint cu avocata.", a declarat pensionarul într-o intervenţie la România TV.

Bătrânul a povestit mai departe, faptul că poliţiştii care l-au încătuşat pe agresor nu l-au şi percheziţionat pe acesta.

"Acest individ, deşi nu-l cunosc, se ţinea după mine în partea dreaptă cu un telefon şi mă filma. I-am spus "Te rog, lasă-mă în pace". "Băi, securistule, comunistule". I-am spus, mai grosolan, folosind expresii mai triviale. (...) Cu un box pe mână a venit şi mi-a aplicat o lovitură de am căzut pe jos. (...) El era pregătit de ripostă, indiferent că eram eu sau altul. Ce e trist e că nu a fost percheziţionat, decât încătuşat. Cum este posibil? Dacă era percheziţionat, găseau şi corpul delict şi-aşa mai departe. (...) Nu trebuie să-i dau unui derbedeu relaţii despre opţiunile mele politice, cu atât mai mult cu cât nu mă cunoaşte.", a mai povestit Alexandru Tiurbe.

Citeşte şi: Protestatara ridicată de jandarmi iese la ATAC: 'M-au împins, m-au strâns de gât cu eșarfa, m-au tras de păr...'

Pensionarul se va prezenta mâine la Poliţie însoțit de avocatul său, însă, potrivit DIGI24, acesta nu va depune o plângere împotriva agresorului pe motiv că nu are încredere în autoritățile statului.

Decizia municipalității de a organiza un târg de Crăciun - pentru prima oară - în Piața Victoriei a dat naștere, sâmbătă dimineața, unei dispute între angajații Primăriei Capitalei, veniți să instaleze echipamentele, și câţiva protestatari aflaţi în acest loc în care se desfășoară, cu predilecție în ultimul an, mitinguri antiguvernamentale. Ulterior, tensiunea, dar şi numărul protestatarilor au crescut şi s-a ajuns la îmbrânceli cu jandarmii. În cele din urmă, primarul Gabriela Firea a anunțat că renunță să mai organizeze târgul în Piața Victoriei, pe care îl va muta în altă parte.

Citeşte şi: Tăriceanu, măsuri după TENSIUNILE din Coaliţie: 'Voi avea o discuţie cu colegii din PSD...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.