Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen a pus ochii pe austriacul Sabitzer

fifa.com
bayern munchen

Campioana Germaniei la fotbal, Bayern Munchen, încearcă să îşi întărească lotul, iar una dintre ţintele sale este mijlocaşul austriac Marcel Sabitzer, de la RB Leipzig.

După cum relatează Xinhua, transferul ar urma să se perfecteze până la data de 31 august, când se încheie perioada de transferuri în Bundesliga.

Directorul sportiv al bavarezilor, Hasan Salihamidzic, a precizat că Bayern studiază posibilităţile de a găsi înlocuitori după accidentările recente din lotul antrenat de Julian Nagelsmann, informează Agerpres.

Tehnicianul de 34 de ani a afirmat recent că echipa are nevoie de întăriri pentru a se ridica la nivelul rivalelor din Premier League şi La Liga.

Potrivit relatărilor din presă, Salihamidzic şi directorul general al lui Bayern, Oliver Kahn, au renunţat la planurile de a nu aduce jucători decât în cazul vânzării altora.

Presa scrie că Sabitzer este decis să semneze pentru Bayern în loc să plece la AS Roma sau AC Milan, alte cluburi interesate de serviciile sale. Negocierile nu sunt uşoare, având în vedere că Bayern nu e dispusă să dea mai mult de 18-20 de milioane de euro, iar RB Leipzig aşteaptă circa 40 de milioane.

Fotbalistul de 27 de ani şi-a anunţat clubul despre intenţia sa de a pleca, deşi mai are contract până în 2022.

Sabitzer, care are 227 de jocuri, 52 de goluri şi 42 de pase decisive pentru RB Leipzig, i-ar urma la Bayern pe antrenorul Nagelsmann şi pe fundaşul Dayot Upamecano, care au plecat în această vară de la vicecampioana RB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.