Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bayern Munchen este pregătită să ofere o sumă mai mare pentru fundașul olandez De Ligt

dw.com
bayern munchen

Conducerea clubului Bayern Munchen este pregătită pentru discuţii cu oficialii lui Juventus Torino în legătură cu un posibil transfer al fundaşului central olandez Matthijs de Ligt la campioana din Bundesliga, scrie DPA.

Tuttosport a informat că în afară de a se deplasa în Italia pentru discuţii concrete, Bayern Munchen ar fi gata să depună o ofertă îmbunătăţită, după ce prima ar fi fost de 75 de milioane de euro, potrivit Agerpres.

De Ligt (22 ani) are o clauză de eliberare de 120 de milioane de euro în contractul său cu Juve care este valabil până în 2024, iar conform mai multor rapoarte el vrea să părăsească echipa torineză după trei ani.

În urmă cu 3 zile, clubul Bayern Munchen a dat de înţeles că este dispus să renunţe la fundaşul francez Benjamin Pavard, care joacă din 2019 la echipa ce domină autoritar fotbalul german, şi l-ar dori insistent pe De Ligt, conform Kicker şi Sky Deutschland, citate de site-ul eurosport.fr

Pavard, care are 26 de ani, s-ar putea despărţi zilele viitoare de actuala sa echipă, după ce aceasta s-a întărit cu marocanul Noussair Mazraoui şi este din ce în ce mai interesată de aducerea lui Matthijs De Ligt, internaţionalul olandez al lui Juventus Torino. Pavard ar putea fi de altfel inclus în tranzacţia pentru De Ligt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.