Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bază nouă a Wizz Air la Cardiff. Nouă rute noi vor fi operate de aici

newsair.ro
wizz air

Wizz Air Marea Britanie anunță, joi, înființarea unei noi baze pe Aeroportul Cardiff și nouă rute noi către Alicante, Faro, Larnaca, Tenerife, Heraklion, Corfu, Palma De Mallorca, Lanzarote și Sharm El Sheikh, anunță MEDIAFAX.

Compania aeriană va aloca un avion Airbus A321 la Cardiff, un nou aeroport pentru serviciile Wizz Air și va lansa nouă noi rute turistice.

Noua bază va oferi curse la tarife mici pe tot parcursul anului de la Cardiff, cu rute în premieră și conexiuni către destinații însorite, inclusiv Alicante, Faro, Larnaca și Tenerife, precum și rute sezoniere în timpul verii către Corfu, Heraklion și Palma de Mallorca și curse spre Lanzarote și Sharm El Sheikh în timpul sezonului de iarnă.

Citește și: Laura Codruța Kovesi anunță anchete de amploare la nivel european! Interviu în presa internațională: ‘Am sprijinul altor procurori europeni’

Biletele sunt disponibile cu tarife începând de la 27,99 lire.

Fiind prima incursiune Wizz Air în Țara Galilor, noua bază reprezintă o investiție semnificativă în Aeroportul Cardiff și în regiunea locală prin crearea a peste 40 de locuri de muncă directe și peste 250 de locuri de muncă indirecte, sprijinind industrii precum aviația, transporturile, hotelieră și turismul.

Conectarea Țării Galilor cu nouă destinații populare de vacanță va oferi un impuls economiei locale prin creșterea capacității anuale a Aeroportului Cardiff cu peste 350.000 de locuri, oferind pasagerilor locali oportunități de călătorie și mai accesibile și mai interesante la ușa lor.

Citește și: Cine sunt candidații la funcția de premier. Posibile evoluții după alegerile parlamentare

Zborurile Cardiff – Alicante vor fi operate joi și duminică, Cardiff – Faro joi și duminică vara și marți și sâmbătă iarna, Cardiff – Larnaca joi și duminică vara, respectiv marți și sâmbătă iarna, Cardiff – Tenerife în zilele de luni, miercuri și vineri, Cardiff – Heraklion luni, miercuri, vineri (numai vara), Cardiff – Corfu marți și sâmbătă (doar vara), Cardiff – Palma De Mallorca joi și duminică (doar vara), Cardiff – Lanzarote luni, miercuri și vineri (doar iarna), iar Cardiff – Sharm El Sheikh joi și duminică, doar iarna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.