Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BCR începe să primească cereri pentru credite prin programul 'Noua Casă'

BCR

Banca Comercială Română începe de joi să primească cereri de creditare prin programul ''Noua Casă'', în limita plafonului de 600 de milioane de lei, potrivit unui comunicat remis, joi, AGERPRES

Banca oferă o dobândă de 2% + IRCC, avans de minimum 5% şi comision 0 pentru analiza dosarului, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Ședință importantă la Guvern - Vești bune pentru cei care au lucrat la negru: își pot plăti stagiul de cotizare

Suma maximă ce poate fi obţinută poate ajunge la 119.000 de euro, iar termenul maxim de acordare este de 30 de ani. Creditele ''Noua Casă'' BCR se acordă în limita plafonului disponibil alocat la începutul anului.

Din plafonul total de două miliarde de lei acordat de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) pentru cele 14 bănci intrate în programul "Prima Casă", transformat în "Noua Casă", 600 de milioane de lei au revenit BCR.

Avansul minim este de 5% pentru locuinţe de până la 70.000 euro, echivalent lei, şi 15% pentru locuinţe cu valori între 70.000 şi 140.000 de euro, echivalent lei.

Citește și: SONDAJ CURS - Clasamentul partidelor la alegerile locale

Fondurile alocate BCR reprezintă 30% din totalul garanţiilor puse la dispoziţie de Guvernul României pentru acest program. Dintre acestea, BCR mai are la dispoziţie 450 de milioane de lei, după desfăşurarea programului "Prima Casă", în prima parte a anului.

Banca Comercială Română s-a alăturat programului "Prima Casă" încă din 2009 şi, de atunci, un român din patru a ales să îşi achiziţioneze prima locuinţă prin BCR.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.