Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beșiktaș îl vrea pe Răzvan Lucescu, după rezultatele bune obținute la PAOK Salonic: este primul pe lista clubului din Turcia

www.adevarul.ro
Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu (50 de ani) a ajuns un antrenor dorit de multe echipe importante ale Europei, după performanţele realizate în acest sezon cu PAOK Salonic. Clubul care-l doreşte cel mai mult este Beşiktaş Istanbul, după cum apreciază presa din Turcia, informează Mediafax.

Citește și: Zinedine Zidane ar putea să se întoarcă la Real Madrid din vară. Decizia a fost luată după eşecul umilitor cu Ajax

Lucescu jr. este primul pe lista conducerii, dar are concurenţă seriosă. Asistanaliz.com notează că următorii sunt Sergen Yalcin, Mehmet Ozdilek şi Guti Hernandez pentru înlocuirea lui Senol Guneş, care a fost ales noul selecţioner al Turciei după demiterea lui Mircea Lucescu. Dacă o va părăsi pe PAOK şi va semna cu Beşiktaş, tehnicianul va avea de gestionat o situaţie destul de dificilă. Va avea ca obiectiv câştigarea campionatului, trofeu care lipseşte din vitrina clubului din 2017, iar în acest an e departe. Se clasează pe locul 3, cu 41 de puncte, la 13 lungimi de Basaksehir.

Beşiktaş are în lot fotbalişti precum Ricardo Quaresma, Shinji Kagawa, Adem Ljajic sau Gary Medel

Săptămâna trecută, Fanatik.com.tr nota că românul este şi pe lista celor de la Goztepe.

Răzvan Lucescu este aproape să aducă titlul la Salonic după mai bine de 30 de ani. Cu 7 etape rămase din campionatul Greciei, PAOK este pe primul loc, 61 de puncte, la 7 de următoarea clasată, Olympiakos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.