Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beatrice Tudor: Iohannis s-a urcat, cu nerușinare, pe tragedia diplomatului român care și-a pierdut viața în Afganistan

arhiva personala
Beatrice Tudor

Deputatul PSD Beatrice Tudor spune că șeful statului 's-a urcat, cu nerușinare, pe tragedia diplomatului român care și-a pierdut viața în Afganistan' si l-a acuzat pe acesta ca blochează Guvernul.

„Cine a găsit finalul discursului lui Iohannis, e rugat să-l returneze președintelui, ca să poată pune capăt crizei politice

Klaus Iohannis ține de 10 zile țara cu sufletul la gură și Guvernul blocat. Fără interimari, Guvernul nu poate să țină ședința săptămânală. Această săptămână a fost una nefericită în acest sens. Adică, pentru prima dată în mulți ani de zile Executivul României nu a putut ține ședința de Guvern, pentru că nu a avut toți miniștrii, pentru că Iohannis nu a catadicsit să spună ce decizie a luat în legătură cu interimatele. Sunt ministere importante care nu funcționează, care au impact asupra oamenilor, asupra afacerilor din România, care sunt blocate doar pentru că Iohannis refuză să deschidă gura.

Ieri, când în prime time erau anunțate declarații de presă, cu toții credeam că vom afla deznodământul. Dar nu a fost așa. După câteva minute de declarații, în care Iohannis nu a spus nimic nou și s-a urcat, cu nerușinare, pe tragedia diplomatului român care și-a pierdut viața în Afganistan, primul bărbat al țării a plecat de la microfon fără să spună un cuvânt despre interimatele miniștrilor.

Unii cred că a uitat să dea aceste explicații. Nu ar fi prima dată când președintele uită ceva. Mai uitase el și întrebările referendumului.

Eu încă cred că și-a pierdut ultima pagină din discurs, pentru că altfel nu pot să-mi explic comportamentul său. Așa că fac un apel public către toți românii: Cine găsește ultima pagină din discursul de ieri al lui Iohannis, să i-o returneze președintelui, ca să poată să deblocheze activitatea Guvernului României”, a scris deputatul PSD pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.