Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beatrice Tudor (PSD): Ordonanța de Urgență a Guvernului dedicată Centenarului va ajuta reintrarea în graficul de acțiuni

Beatrice Tudor

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, a declarat că adoptarea de către Guvern a Ordonanței de Urgență dedicată Centenarului va permite reintrarea în grafic a manifestărilor și acțiunilor organizate cu prilejul acestui eveniment extrem de important pentru noi. Ea a recunoscut că au existat anumite întârzieri, care însă vor fi cu certitudine depășite după ce cadrul legal și de finanțare al Centenarului va fi adoptat.

“Ordonanța de Urgență anunțată de către Prim-Ministrul Viorica Dăncilă este de mare folos în recuperarea întârzierilor în privința organizării și desfășurării acțiunilor dedicate Centenarului. Ceea ce este important în acest moment este că avem un cadru legal și de finanțare coerent, care permite să depășim orice fel de probleme legate de Centenar. Întârzierile sunt de regretat, și este păcat că ele au avut loc, dar important acum este să reintrăm în grafic și să depășim toate obstacolele”, a declarat Beatrice Tudor.

Deputatul PSD de București, care este și secretar al Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților, a mai afirmat că se așteaptă ca această ordonanță să nu întâmpine probleme în cadrul procedurilor parlamentare.  “Sunt convinsă că nu vor exista probleme și blocaje politice în Parlament, pentru că manifestările și acțiunile dedicate Centenarului nu poartă culoare politică, ci aparțin tuturor românilor. Comisia pentru Cultură din Camera Deputaților susține necesitatea organizării unor acțiuni coerente și de impact în contextul Centenarului”, a mai spus Beatrice Tudor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.