Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beatrice Tudor (PSD): PSD este angajat ferm pentru a crește gradul de siguranță al cetățenilor, fapt pentru care am votat împotriva amnistiei și grațierii

Beatrice Tudor

Deputatul PSD de București, Beatrice Tudor, a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că a votat miercuri, 28 august, pentru respingerea amnistiei și grațierii, ca o dovadă a angajamentului luat de partidul de guvernare pentru creșterea nivelului de securitate a cetățenilor români, precum și ca o dovadă a faptului că PSD a înțeles și a respectat mesajul transmis de către alegători, în urma referendumului din luna mai.

“Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, în repetate rânduri, că Partidul Social Democrat a înțeles și va respecta mesajul transmis în termeni fermi de către alegătorii români la referendumul din mai. Totodată, doamna Dăncilă și-a exprimat foarte clar dorința sa de a crește nivelul de siguranță a românilor. Sunt alături de președintele PSD și de premierul Dăncilă în aceste demersuri și am votat, ca atare, împotriva actului normativ care se referea la amnistie și grațiere”, a declarat Beatrice Tudor.

Citește și: Partidul ADER: Acord politic de constituire a asocierii politice 'Mișcarea națională română'

Deputatul PSD de București a mai făcut un apel la reprezentanții partidelor de opoziție de a renunța la atacurile politice pe aceste teme și de a se alătura PSD în eforturile de a crește nivelul de siguranță al cetățenilor.

“După votul de astăzi, fac un apel către reprezentanții tuturor partidelor de Opoziție, mai noi sau mai vechi, de a opri politizarea acestor teme și de a se alătura eforturilor PSD de a crește nivelul de siguranță al românilor. Cred că siguranța pe străzi nu trebuie să aibă culoare politică, fiind un element în jurul căruia se pot uni toate forțele politice”, a mai afirmat Beatrice Tudor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.