Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beatrice Tudor (PSD): USR s-a făcut de râs în fața Curții Constituționale

Beatrice Tudor

Deputatul PSD de București a criticat Uniunea Salvați România pentru scandalul din Parlament, în condițiile în care Curtea Constituțională a României a respins, miercuri, sesizările depuse de USR cu privire la modificările aduse legilor justiției. Mai mult, deputatul PSD a spus că membrii USR nu au nici cele mai elementare cunoștințe de procedură legală și parlamentară și a susținut că USR-iștii nu urmăresc să facă decât scandal gratuit în Parlament.

“Am văzut astăzi că magistrații de la Curtea Constituțională au respins ca inadmisibile sesizările USR pe legile Justiției. Au fost respinse toate cele trei sesizări din motive care sunt cât se poate de penibile pentru USR: neîntrunirea numărului de semnături necesare și depășirea termenului înăuntrul căruia se poate face sesizarea. Poate cel mai rizibil aspect este că USR a făcut sesizările după o lună și ceva, în condițiile în care termenul este de două sau cinci zile. Adică au așteptat să se termine vacanța parlamentară, ca să conteste la finalul lunii ianuarie niște legi adoptate la mijlocul lui decembrie. Membrii USR au demonstrat că nu cunosc deloc procedura parlamentară și nici termenele legale. Acest lucru arată că ei nu au vrut să critice pe fond modificările legislative, ci doar să facă spectacol politic”, a declarat Beatrice Tudor.

Deputatul PSD de București a mai spus că USR se transformă dintr-un partid de Opoziție într-un factor de dezechilibru instituțional în Parlament. “Sub pretextul că fac Opoziție, membrii USR nu fac alceva decât să vicieze și să afecteze dezbaterile și procedurile parlamentare. Logica lor este una electorală și comportamentul este cu mult sub limitele bunului simț. USR nu își dorește să aducă o contribuție constructivă, ci doar să conteste și creeze tensiuni. Acest lucru nu este compatibil cu funcționarea echilibrată a unei instituții precum Camera Deputaților”, a mai afirmat Beatrice Tudor într-un comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.