Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bebelușul găsit mort în mașina de spălat, în Suceava, a avut parte de o moarte cumplită. Ce a dezvăluit raportul preliminar de necropsie

observator.tv
bebelus

Apar noi detalii în cazul bebelușului din Suceava găsit mort în mașina de spălat. Potrivit raportului preliminar de necropsie, acesta a fost strangulat.

Raportul preliminar de necropsie a indicat că fătul a fost născut la termen, însă a avut parte de o moarte violentă. Tot din raportul de necropsie rezultă că nou-născutul a fost strangulat, aceasta fiind cauza decesului, potrivit Monitorul de Suceava.

Între timp, femeia care a născut și ar fi comis fapta a fost expertizată psihiatric, iar medicii au concluzionat că a avut discernământ.

Pe mama ucigașă o așteaptă închisoarea

În aceste condiții, la continuarea anchetei există două opțiuni de încadrare a faptei, au precizat surse judiciare. Una este infracțiunea de ”uciderea ori vătămarea corporală a nou-născutului de către mamă” (fosta infracțiune de pruncucidere, pedepsită cu închisoarea de la 1 la 5 ani sau de la o lună la 3 ani dacă se demonstrează că mama a trecut printr-o tulburare psihică), iar a doua este încadrarea la infracțiunea de omor, unde pedeapsa este între 10 și 20 de ani de închisoare.

Ancheta ar urma să fie preluată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care să continue ancheta cu privire la săvârșirea infracțiunii de omor, conform sursei citate.

Nou născut găsit mort în mașina de spălat a unei femei din România

În luna martie, o femeie, în vârstă de 32 de ani, și-a învelit copilul nou născut într-o pătură și l-a ascuns în mașina de spălat din gospodărie. Trupul neînsuflețit al bebelușului a fost descoperit ziua următoare de oamenii legii.

Femeia din Vatra Dornei, județul Suceava, născuse pe 14 martie. Ziua următoare a fost nevoită să meargă la spital din cauza unor probleme de sănătate apărute în urma nașterii și așa a fost prinsă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.