Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Becali din Italia! Preşedintele clubului Lazio a fost ales senator pe listele partidului lui Berlusconi

berlusconi

Preşedintele clubului de fotbal Lazio Roma, Claudio Lotito, a obţinut un mandat de senator pentru regiunea Molise (sud) la alegerile desfăşurate duminică în Italia, din partea partidului Forza Italia, al lui Silvio Berlusconi, patronul clubului Monza, recent promovat în Serie A, care şi-a păstrat locul în Senat, transmite EFE, potrivit Agerpres.

Berlusconi i-a oferit o nouă şansă lui Lotito de a-şi îndeplini dorinţa de a deveni senator, după ce a eşuat la alegerile din 2018.

''Am pus inimă, pasiune şi sentimente autentice în această campanie electorală. Locuitorii din Molise au intrat în inima mea şi au înţeles disponibilitatea mea totală. Acum voi duce cererile lor în Parlament cu aceeaşi determinare pe care am arătat-o în campania electorală'', a declarat şeful lui Lazio.

Lotito s-a impus în circumscripţia uninominală Molise cu 43% din voturi.

Cu Lotito preşedinte (din 2004), Lazio a cucerit trei Cupe ale Italiei şi trei Supercupe. Proaspătul senator a fost şi arhitectul promovării echipei Salernitana din Serie D până Serie A, al cărei proprietar a fost din 2011 până în 2021, a trebuit să renunţe, din cauza conflictului de interese.

Pe de altă parte, Silvio Berlusconi, care a făcut parte din Senat, dar a fost expulzat în 2013, din cauza unei condamnări pentru fraudă fiscală legată de societatea Mediaset, şi-a recuperat mandatul de senator de Monza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.