Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Becali este dispus să ofere 500.000 de euro pentru Darius Olaru: 'Asta e oferta mea'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Unul intre cei mai curtaţi jucători din Liga 1 Betano e Darius Olaru, 20 de ani, de la Gaz Metan Mediaş. Mijlocaşul a fost la un pas de a ajunge la FCSB în vara trecută, dar mutarea s-ar putea realiza în această iarnă, Becali dorindu-l sub comanda lui Dică, scrie Mediafax.

Totuşi, finanţatorul FCSB negociază "la sânge" cu oficialii din Mediaş, care ar trebui să se mulţumească doar cu 500.000 de euro. Ultimele informaţii din presă susţineau că medieşenii îşi doresc 750.000 de euro în schimbul fotbalistului pentru care există interes şi din afara ţării. În schimb, Gigi Becali este dispus să ofere cu 250.000 de euro mai puţin, iar finanţatorul le-ar putea oferi şi un procent dintr-un viitor transfer, aşa cum a făcut şi în cazul altor fotbalişti veniţi la FCSB: "Eu le dau 500.000. Dacă nu vor, bine! Asta e oferta mea", a declarat latifundiarul din Pipera, la ProX.

Citește și: Gigi Becali vrea să ceară despăgubiri clubului CSA: 'Noi avem notorietate, ei n-au'

Darius Olaru a devenit un om de bază la Gaz Metan, pentru care a adunat 13 meciuri în actualul sezon. Un gol şi două pase decisive şi-a trecut în cont Olaru, jucător crescut de mic la clubul din Mediaş. Conform Transfermarkt, Darius Olaru e cotat la 500.000 de euro. După 16 etape, Gaz Metan ocupă locul 5 în Liga 1 Betano, cu 26 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.