Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali vrea să ceară despăgubiri clubului CSA: 'Noi avem notorietate, ei n-au'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea FC FCSB ca Steaua să fie decăzută din drepturile asupra mărcii şi anularea acesteia. S-a respins, de asemenea, ca inadmisibilă, cererea FCSB de sesizare a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, scrie Mediafax.

Prin urmare, marca Steaua rămâne la Armată. Totuşi, Gigi Becali susţine contrariul şi vrea să ceară despăgubiri clubului "militar". "Eu, deocamdată, nu am câştigat nimic. Dar, este foarte important ce s-a întâmplat azi. Pentru că acest caz se va judeca corect de acum înainte iar noi vom redeveni iar Steaua! Pentru că noi avem notorietate, ei n-au. Mai mult, CSA Steaua pierde, astfel, 100.000 de euro garanţie - taxa de timbru. Au mai pierdut şi 15.000 de euro pe care eu i-am plătit la avocaţi ca onorariu. Pierd şi banii băgaţi la echipa aia pe care încearcă să o promoveze degeaba, că oricum nu se mai poate numi Steaua!", a spus Becali, conform digisport.ro.

Citește și: Adrian Ilie a hotărât să revină în fotbal

Finanţatorul FCSB a anunţat şi suma pe care o va cere ca despăgubire morală: "Le mai cerem şi despăgubiri: două milioane de euro că m-au hingherit, că nu au mai venit suporterii, că au făcut atmosferă europeană, că au trimis tot felul de plângeri pe la FIFA, pe la UEFA...

Sunt două milioane de euro, pe care-i cer eu, plus alte două milioane de euro pe care îi pierd ei, deci în total sunt 4 milioane de euro, plătiţi din bani publici!".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.