Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gigi Becali este foarte supărat: Lupta noastră la ora asta nu e nici cu CFR, nici cu Craiova... este cu Petrolul, cu Sepsi

fanatik.ro
gigi becali

Gigi Becali a declarat, duminică seară, la Digi Sport, că FCSB, învinsă de Universitatea Craiova cu scorul de 2-1, luptă la ora actuală cu echipe ca UTA, Petrolul sau Sepsi, nu cu CFR Cluj sau Craiova.

“Singurul lucru pe care mi-l doresc acum play-off-ul. Altfel am mai pierdut un an. Lupta noastră la ora asta nu e nici cu CFR, nici cu Craiova... este cu Petrolul, cu Sepsi, cu UTA... (...) Ce treabă am cu Dică? Ce să facă Dică? Eu am încredere că echipa îşi va reveni”, a spus Becali, potrivit news.ro

”Cine-i mulţumit de jocul ăsta? Dacă jucăm cu o echipă care nu are cei mai buni jucători... S-a întâmplat pentru că noi am avut un Coman, toate mingile le-a pierdut, apoi a intrat altul (n.r. Octavian Popescu) şi le-a pierdut şi el pe toate. Apoi l-am mai avut pe Haruţ, care el nu era, era pe altă planetă”, a adăugat Gigi Becali.

Becali a mai precizat că pentru FCSB important este campionatul intern. ”Ne axăm doar pe campionat, că avem nevoie să intrăm în play-off, nu ne mai interesează aşa tare Conference League. Dacă intrăm în play-off la opt puncte sau zece, cinci înjumătăţite, avem şanse la campionat. Doar campionatul contează. O să joace ceilalţi. De exemplu, pe Miculescu de ce am dat 1.7 milioane? Pe Rusu de ce am dat bani? Toţi ăştia pe care am dat bani să joace”, a adăugat Gigi Becali.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.