Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BEJ Bihor a suplimentat buletinele de vot de la secția din Băile Felix, unde s-a înregistrat un număr mare de turiști care votează la referendum

Linkdin
vot referendum

BEJ Bihor a suplimentat, sâmbătă, cu 400, buletinele de vot de la secția din Băile Felix, unde s-a înregistrat un număr mare de turiști care votează la referendum pe listele suplimentare, transmite Mediafax.

Reprezentantul PSD în BEJ Bihor, Adrian Stângă, a declarat că la secția de votare din Băile Felix au fost distribuite, inițial, peste 550 de buletine de vot.

Citește și: Prahova: Persoana care a votat la două secții diferite este elev în primul an la Școala de Poliție din Câmpina

”Am suplimentat cu 400 buletinele de vot de la secția de votare din Băile Felix ca urmare a prezenței mai ridicate la vot a persoanelor aflate în concediu și care votează pe listele suplimentare. La ora 16.00 votaseră la secția respectivă 370 de persoane iar, inițial, acolo au fost distribuite peste 550 de buletine de vot. Am dorit să fim acoperiți pentru a nu fi probleme dacă numărul de votanți este în creștere”, a spus Stângă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.