Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Belarus – România: după o seara amară, Nicolae Stanciu și Denis Drăguș rămân încrezători în ceea ce privește calificarea României la Euro

News.ro
echipa nationala de fotbal

Nicolae Stanciu a declarat, joi seară, după meciul României cu Belarus, scor 0-0, că îşi asumă ceea ce el consideră un eşec, precizând că dacă ar fi marcat altul ar fi fost cursul jocului, anunță news.ro.

“Sunt destul de dezamăgit, îmi asum acest eşec având în vedere ocazia pe care am avut-o în prima repriză. Îmi asum responsabilitatea. Cred că dacă marcam altul era cursul jocului. Dar la fel bine cum suntem dezamăgiţi acum, ştim ce forţă are acest grup, mentalitatea grupului. De mâine sunt sigur că ne vom concentra exclusiv pe Andorra şi să luăm cele 3 puncte duminică. Rămânem neînvinşi, este păcat că nu am reuşit să câştigăm cele trei puncte azi. Un lucru ce se întâmplă, sau ce se va întâmpla în noiembrie… nu ne gândim, pentru că sunt lucruri pe care nu le putem controla. Ne gândim la Andorra, să luăm cele 3 puncte şi după dacă merităm să fim la European, cu siguranţă vom fi acolo. Şi dacă câştigam astăzi, şi dacă nu câştigam, avem un meci cu Israel care era decisiv şi la fel ca şi acum trebuie să mergem să câştigăm”, a spus Stanciu, potrivit as.ro.

“E frustrant când ai atâta posesie şi controlezi jocul de la un capăt la altul şi nu am reuşit să marcăm. E greu, adică nu a fost uşor să joci împotriva unei echipe care se apăra cu 8-9 oameni, care juca fără nicio presiune şi cu un om nou. Nu e o scuză. Din păcate nu am luat cele 3 puncte şi indiferent cum trebuie să luăm cele 3 puncte cu Andorra”, a adăugat el.

Denis Drăguş a declarat, joi seară, după meciul României cu Belarus, scor 0-0, că tricolorii au dominat de la început până la final şi trebuie să aibă maii multă încredere în ei.

“Din păcate nu am reuşit să luăm cele trei puncte. Cred că am dominat jocul de la un cap la altul. Nu am fost foarte exacţi la ultima pasă. Trebuie să luăm lucrurile pozitive, mai sunt trei meciuri şi în continuare mergm să ne jucăm şansele la calificare. (...) Din păcate aşa este, ne chinuim până în ultimul moment. Trebuie să avem mult mai multă încredere în noi. Trebuie să rămânem pozitivi. Trebuie să câştigăm următorul meci. Să mergem înainte, să avem încredere în noi şi să mergem până la capăt. Trebuie să ne revenim repede, să ne scuturăm şi să câştigăm”, a spus Drăguş.

Naţionala României a terminat la egalitate cu Belarus, scor 0-0, joi seară, pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.