Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Belarus – România: Răzvan Marin dezvăluie ce anume le-a lipsit jucătorilor noștri pentru a învinge

www.libertatea.ro
Răzvan Marin

Fotbalistul echipei naţionale a României, Răzvan Marin, a declarat, joi seara, că el şi colegii săi sunt trişti şi supăraţi după remiza, 0-0, cu Belarus, în preliminariile EURO 2024, precizând că le-a lipsit luciditatea în ultimii 30 de metri pentru a înscrie şi câştiga partida, scrie news.ro.

"Suntem trişti şi supăraţi, am dat tot ce am avut mai bun, am încercat până la capăt să câştigăm acest meci. Din păcate nu am reuşit să o băgăm în poartă. Nu am reuşit să fim suficient de lucizi în ultimii 30 de metri, să venim cu o pasă decisivă, cu un şut mai bun, cu mişcare mai multă. Asta ne-a lipsit azi, luciditatea în ultimii 30 de metri. Dar mai sunt meciuri de jucat şi trebuie să ne jucăm şansa până la capăt. Dacă va fi nevoie să mergem în Israel să câştigăm trebuie să facem asta pentru a merge la Campionatul European", a spus Marin la postul Digisport.

"Sunt deja de 7 ani la echipa naţională şi parcă tot timpul a fost aşa, ne-am făcut viaţa grea tot timpul. Asta e, în momentul ăsta nu mai putem schimba nimic vizavi de acest meci, dar în continuare ne putem decide viitorul singuri. Pentru că dacă batem în Israel suntem la mâna noastră. Acum trebuie să ne ridicăm moralul pentru partida de duminică. Nu va fi uşor cu Andorra din punct de vedere mental, dar vor fi şi anumite schimbări şi cei care vor intra cu siguranţă vor aduce ceva în plus. Trebuie să ne concentrăm pentru că sunt importante aceste trei puncte", a adăugat Răzvan Marin.

Naţionala de fotbal a României a terminat la egalitate cu Belarus, 0-0, joi seara, pe Stadionul ''Szusza Ferenc'' din Budapesta, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

În alt meci, Kosovo a învins Andorra cu 3-0 în deplasare. Partida Israel - Elveţia a fost amânată pentru 15 noiembrie.

După această remiză, România se menţine pe locul secund, cu 13 puncte, după Elveţia, 14 puncte, dar urmată de Israel, 11 puncte, Kosovo, 7 puncte, Belarus, 5 puncte, şi Andorra, 2 puncte.

România va juca duminică pe Arena Naţională, cu Andorra (21:45), într-un meci fără spectatori, dar cu accesul permis copiilor sub 14 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.