Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Belgia a anulat amicalul cu Portugalia, din cauza atentatelor teroriste de la Bruxelles

ilfovsport.ro
minge fotbal

Amicalul dintre Belgia și Portugalia  trebuia să se dispute marți, 29 martie, la Bruxelles. Cu toate acestea, în urma atentatelor teroriste, meciul a fost anulat, transmite digisport.ro.

„Din motive de securitate și de precauție, primăria din Bruxelles a cerut Federației belgiene să anuleze meciul Belgia – Portugalia, de pe 29 martie. Partida diavolilor roșii belgieni de marți seara, de pe stadionul Roi Baudouin, nu va mai avea loc.”, se arată într-un comunicat al federației belgiene.

Anularea meciului cu Portugalia a venit la solicitarea primăriei din Bruxelles. Suporterii care şi-au cumpărat bilete își vor putea recupera banii.

Forul fotbalistic de la Lisabona a solicitat omologilor belgieni ca meciul să aibă loc în Portugalia. Mai mult, aceștia s-au oferit să plătească toate cheltuielile pentru deplasare.

Marți dimineață, au avut loc mai multe explozii în capitala belgiană. În atentate și-au pierdut viața 32 de persoane, iar peste 230 au fost rănite. Atacurile teroriste au fost revendicate de gruparea Stat Islamic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.