Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Belgia iniţiază contacte cu ţările vecine pentru a permite călătoriile de la jumătatea lunii iunie

harta belgia

Guvernul belgian a iniţiat contacte cu ţările vecine - Franţa, Germania, Olanda şi Luxemburg - pentru o ieşire graduală din izolare care să permită călătoriile de la jumătatea lunii iunie, potrivit ministrului belgian de Externe, Philippe Goffin, citat vineri de EFE, potrivit Agerpres.

"Se poate vorbi de o speranţă condiţionată. La jumătatea lunii iunie, vom avea o perspectivă clară şi definitivă în ceea ce priveşte posibilitatea de a călători", a declarat Goffin într-un interviu acordat postului RTBF.

Citește și: DNA Timişoara stă cu tunurile pe DRPD - Cercetează concursurile de la Direcţie anterioare anului 2019 când a izbucnit dosarul 'PSD Arad'

"Obiectivul este încercarea de a ieşi progresiv din această izolare, însă în mod coordonat cu celelalte ţări europene", a precizat el.

Totuşi, Goffin a evitat să facă vreo promisiune asupra posibilităţii ca belgienii să poată călători în prima jumătate a lunii iunie, între 8 şi 15 iunie.

"Încă este prea devreme. Mi-ar plăcea să o spun altfel (...). Deocamdată ne aflăm în faza de contacte cu miniştrii de externe europeni pentru a garanta ca ieşirea din criză să permită o deschidere coordonată a frontierelor", a subliniat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.