Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Belgianca Loena Hendrickx, învingătoare în concursul Skate America

Icehq.com.au
patinaj artistic patinatoare

Belgianca Loena Hendrickx a câştigat proba feminină din cadrul concursului Skate America, prima etapă a sezonului 2023-2034 al Marelui Premiu al Federaţiei internaţionale de patinaj artistic (ISU), la finalul programului liber desfăşurat duminică la Allen (Texas), informează agenţia Xinhua, potrivit Agerpres.

Hendrickx, medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale din acest an, a cucerit medalia de aur cu un total de 221,28 puncte, reuşind să o devanseze pe americanca Isabeau Levito, clasată pe locul secund, cu 208,15 puncte.

Poziţia a treia a fost ocupată de Niina Petrokina (194,55 puncte), prima patinatoare din Estonia care cucereşte o medalie la senioare în prestigiosul circuit al ISU.

În proba de dans, victoria a revenit vedetelor americane Madison Chock şi Evan Bates, campionii mondiali en titre, cu un total de 212,96 puncte după programul liber. Acesta este al patrulea titlu cucerit de Chock şi Bates în Skate America.

Canadienii Marjorie Lajoie şi Zachary Lagha s-au clasat pe locul secund, cu 196,99 puncte, urmaţi de campionii en titre ai Franţei Evgeniia Lopareva şi Geoffrey Brissaud, cu 193,47 puncte.

Skate America este prima dintre cele şase etape ale Grand Prix-ului ISU, care preced marea finală în care cei mai buni şase concurenţi la fiecare probă îşi vor disputa titlul în luna decembrie, la Beijing.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.