Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Belgianul David Goffin, forfait pentru JO de la Tokyo

captura Twitter
David Goffin

Jucătorul belgian de tenis David Goffin, nr.20 în clasamentul ATP, a anunţat, marţi, că renunţă să dispute Jocurile Olimpice de la Tokyo din această vară, întrucât nu este suficient refăcut după o accidentare la o gleznă, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Turneul începe pe 24 iulie, iar eu nu am pus încă mâna pe rachetă...Timpul este prea scurt pentru mine pentru Jocurile Olimpice de data aceasta", a declarat jucătorul din Liege pentru radio-televiziunea francofonă RTBF.

"Nu este o veste bună, pentru că eram hotărât să particip la aceste Jocuri, chiar şi în condiţii foarte speciale", a adăugat el pentru jurnalul Le Soir.

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel...

Goffin s-a accidentat la turneul de la Halle (Germania), la jumătatea lunii iunie, şi nu a putut participa la turneul de la Wimbledon. El suferă de o dublă fisură ligamentară.

Numele lui David Goffin se adaugă unei lungi liste de abandonuri pentru turneele de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice, între care Rafael Nadal, Dominic Thiem, Simona Halep, Serena Williams şi Bianca Andreescu.

Goffin (30 ani) a participat la JO de la Londra din 2012 (eliminat în primul tur) şi în 2016 la Rio de Janeiro (eliminat în optimi).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.