Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bellingham, revoltat de prestația arbitrului Zwayer la meciul cu Bayern Munchen: 'Arbitrul a avut meciuri aranjate, la ce vă așteptați?'

www.japantimes.co.jp
Usain Bolt Borussia Dortmund

Update

Aripa echipei Borussia Dortmund, Jude Bellingham, va compărea în faţa Comisiei de disciplină a Federaţiei germane de fotbal, după ce l-a acuzat pe arbitrul Felix Zwayer, care a oficiat la centru meciul cu Bayern Munchen de sâmbătă seara, că a "fluierat" în favoarea bavarezilor.

"Comisia de disciplină va examina declaraţia făcută de Bellingham şi va dispune măsurile care se impun", a spus Anton Nachreiner, preşedintele comisiei.

Bayern Munchen a câştigat derby-ul de pe Westfalenstadion, disputat sâmbătă seara, cu 3-2, şi rămâne lider în Bundesliga.

''Îl delegi la cel mai important meci din Germania pe un arbitru care a aranjat partide înainte. La ce te aştepţi? Din punctul meu de vedere nu a fost penalty. Puteţi analiza multe decizii de la meci" , a spus Bellingham, în vârstă de 18 ani.

Fotbalistul a făcut referire în declaraţia sa la faptul că Zwayer a fost suspendat şase luni de Federaţia germană în 2005, pentru implicarea într-un scandal de trucare a meciurilor.

Știrea inițială

Fotbalistul echipei Borussia Dortmund, Jude Bellingham, s-a declarat revoltat de prestaţia arbitrului Felix Zwayer la meciul de sâmbătă cu Bayern Munchen, pierdut cu scorul de 2-3, el menţionând că adversarii nu ar fi trebuit să beneficieze de penalti, conform news.ro.

“Îl delegi la cel mai important meci din Germania pe un arbitru care a aranjat partide înainte. La ce te aştepţi? Din punctul meu de vedere nu a fost penalti. Puteţi analiza multe decizii de la meci”, a spus Bellingham, în vârstă de 18 ani.

Fotbalistul a făcut referire în declaraţia sa la faptul că Zwayer a fost suspendat şase luni de federaţia germană în 2005, pentru implicarea într-un scandal de trucare a meciurilor.

Formaţia Bayern Munchen a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Borussia Dortmund, în etapa a XIV-a a campionatului Germaniei, într-un meci în care a revenit de la 0-1.

Borussia a marcat prin Brandt ‘5 şi Haaland ’48. Pentru Bayern au înscris Lewandowski ‘9, ’77 (penalti) şi Coman ’44.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.