Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ben Affleck va regiza și juca într-un alt Batman

variety.com
batman superman

Actorul american Ben Affleck va juca din nou rolul lui 'Batman' într-un film regizat de el însusi, au anuntat miercuri studiourile Warner Bros., citate de AFP.

Anuntul survine în contextul recentei lansari a peliculei 'Batman v. Superman: Dawn of Justice', spulberate de critica, în care actorul îl întruchipeaza pe marele ecran pe celebrul super-erou.

Seful studiourilor Warner Bros., Kevin Tsujihara, a anuntat mai multe filme noi cu super-eroi în timpul unei prezentari la conventia anuala CinemaCon din Las Vegas. Informatiile au fost ulterior reluate într-un e-mail pentru AFP.

Cu aceasta ocazie, Tsujihara a confirmat un zvon despre un proiect al unui nou Batman, aparut dupa ce Ben Affleck declarase într-un interviu ca ar fi interesat sa regizeze un film cu super-eroi.

'Dawn of Justice' a fost primit cu foarte multa raceala de critica, ceea ce nu a împiedicat filmul sa obtina unele dintre cele mai mari încasari în cinematografele din America de Nord. De asemenea, interpretarea facuta de Ben Affleck omului-liliac a fost considerata unul dintre putinele plusuri ale filmului.

Actorul de 43 de ani, care a cunoscut succesul cu 'The Town' (2010) sau 'Argo' (2012), a dezvaluit înainte de lansarea 'Dawn of Justice' ca s-a simtit 'încurajat' de regizorul Zack Snyder, care l-a sfatuit sa realizeze un film cu super-eroi.

Chiar daca seful Warner Bros. nu a oferit alte detalii despre acest film, el a anuntat în schimb ca o serie de alti super-eroi, printre care 'Wonder Woman', 'The Flash', 'Cyborg', vor fi adusi pe marele ecran în urmatorii cinci ani.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.