Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Benjamin Netanyahu tună și fulgeră după ce a fost inculpat pentru corupție: 'Acuzaţiile care mă vizează sunt un fapt fără precedent'

Bibi Netanyahu

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a denunţat vehement acuzaţiile privind corupţia, afirmând că le va respinge pe toate, informează site-ul Ynetnews.com şi cotidianul Times of Israel.

Ancheta Tel Drum, BLOCATĂ - Secția pentru Investigarea Magistraților nu i-a trimis dosarul procurorului general pentru soluționarea conflictului de competență

"Acuzaţiile care mă vizează sunt un fapt fără precedent, fiind bazate pe două articole şi jumătate apărute pe site-ul de ştiri Walla, nu pe bani. Voi respinge toate acuzaţiile", a declarat Benjamin Netanyahu, conform Mediafax.

"Am transformat Israelul într-o putere mondială în ascensiune şi fără a face concesii periculoase. Forţele de stânga ştiu că nu ne pot învinge în alegeri cu astfel de realizări", a subliniat Netanyahu, denunţând "o vânătoare politică de vrăjitoare fără precedent" menită să înlăture de la putere Cabinetul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.