Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Benzema a efectuat un antrenament individual, dar este incert pentru meciul cu Celtic Glasgow

www.reuters.com
karim benzema

Karim Benzema a efectuat un antrenament individual înaintea confruntării echipei sale, Real Madrid, în Liga Campionilor, cu Celtic Glasgow, după ce a ratat ultimele partide ale "galacticilor" din cauza unei accidentări, scrie DPA.

Antrenorul Carlo Ancelotti a spus că deşi ultimele examene medicale au arătat că internaţionalul francez nu mai are nicio problemă, totuşi staff-ul tehnic nu a vrut să rişte şi să-l includă pe Benzema la antrenamente normale, cu tot lotul.

Recentul câştigător al Balonului de Aur suferă de o "oboseală musculară la cvadricepsul piciorului stâng", anunţa pe 22 octombrie, clubul, el ratând ultimele două meciuri din La Liga, informează Agerpres.

Jucătorul francez s-a antrenat vinerea trecută, dar "nu s-a simţit bine după şedinţa de pregătire", a spus atunci Ancelotti într-o conferinţă de presă.

Real Madrid este pe primul loc în Grupa F a Ligii Campionilor, cu 10 puncte, şi va juca împotriva lui Celtic, miercuri seara, pe teren propriu. Madrilenii sunt calificaţi în rundele eliminatorii, în timp ce scoţienii, cu doar 2 puncte acumulate în cinci etape, nu mai au nicio şansă de a accede mai departe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.