Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BERD colaborează cu Guvernul României

bani

Guvernul anunță că a aprobat miercuri, 27 ianuarie, finalizarea negocierilor cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și semnarea Memorandumului de Înțelegere privind asistența de care țara noastră va beneficia în implementarea proiectelor cu finanțare din instrumentele structurale ale Uniunii Europene.

Cu ajutorul expertizei oferită de BERD se va lucra la întărirea capacității autorităților publice în formularea politicilor și strategiilor, planificare sectorială și implementare de proiecte.

Se va face și pregătirea și implementarea proiectelor și schemelor de investiții deja identificate, care urmează să primească finanțare în perioada 2014-2020 și altele.

Guvernul mai anunță că prin acest memorandum România nu își asumă angajamente financiare altele decât cele asumate prin documentele programatice aferente exercițiului financiar 2014-2020 și va primi asistență din partea BERD până la încheierea perioadei de plăți pentru FESI din cadrul perioadei de programare 2014-2020, prevăzută în prezent a fi data de 31 decembrie 2023.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.