Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Betano devine sponsor principal pentru Cupa României, care își schimbă denumirea în Cupa României Betano

betano cupa romaniei betano

BETANO.com, operator european de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online, semnează parteneriatul cu Federația Română de Fotbal și devine sponsor principal pentru Cupa României. Pentru următoarele trei sezoane competiționale, Betano primește statutul de naming sponsor al competiției, care își schimbă, astfel, denumirea în Cupa României Betano.

Implicarea Betano ca sponsor coincide cu noul format competițional, în linie cu marile competiții internaționale, cu obiectivul clar de a stimula performanța sportivă, dar și de a continua să aducă în fața publicului adevăratul spectacol al fotbalului.

Cupa României Betano este cea mai recentă adiție a Kaizen Gaming, din care Betano face parte, în portofoliul extins al sponsorizărilor în domeniul fotbalului în Europa și America Latină, grupul fiind partenerul FCSB și al Universității Craiova, în România, Sporting Lisbon, Benfica, FC Porto, în Portugalia, Atletico Mineiro, Fluminense, în Brazilia, PAOK și Olympiacos, în Grecia. Pe plan local, Betano este un partener activ pentru echipe și jucători din multiple domenii: fotbal, lupte olimpice, golf, automobilism sportiv și esports.

„Parteneriatul cu Federația Română de Fotbal, cea mai importantă asociație fotbalistică din România, are ca obiectiv susținerea uneia dintre cele mai ample competiții naționale de seniori și întărește angajamentul nostru față de sportul de performanță. Suntem mândri că în următoarele sezoane jucătorii și fanii fotbalului de elită din România se vor reuni sub umbrela Cupei României Betano”, a declarat Julio Iglesias Hernando, CCO Kaizen Gaming.

„Prin acest nou format competițional ne propunem să fim mai aproape de suporterii tuturor cluburilor din România, indiferent de eșalonul competițional, fiindcă Cupa României reprezintă Inima Fotbalului. Cea mai amplă competiție fotbalistică din România, la care participă cluburi din toate eșaloanele fotbalului românesc, primește sprijinul Betano chiar în anul în care a fost reinventată prin implementarea unui nou format competițional, modern, mult mai atractiv și mai dinamic, cu scopul de a îmbunătăți nivelul de joc și de a întări relația cluburilor cu proprii suporteri. Sunt sigur că susținerea noului partener principal va contribui la creșterea acestei competiții de tradiție în anii următori”, a declarat Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal.

Încă de la intrarea pe piața din România, în urmă cu șase ani, Betano a susținut activ excelența sportivă, în prezent fiind partenerul principal al echipei Universitatea Craiova, partenerul oficial al echipei de fotbal FCSB, partenerul oficial al celei mai bune luptătoare a României, Alina Vuc, partenerul oficial al Ligii Nationale de Golf BETANO, dar și partenerul principal al Federației Române de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.