Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beyoncé va lansa o colecţie de cântece scrise de artişti africani - AUDIO

beyonce

Beyoncé va lansa albumul „The Lion King: The Gift”, pentru care cântăreaţa deţinătoare a 23 de premii Grammy a adunat şi rearanjat cântece inspirate de film şi scrise de artişti africani, informează Variety, potrivit news.ro.

Albumul, ce va fi lansat prin Parkwood Entertainment/Columbia Records, va cuprinde o piesa scrisă şi cântată de Beyoncé, intitulată „Spirit”, care va fi inclusă pe coloana sonoră a lungmetrajului pentru care şi-a împrumutat vocea.

Single-ul scris împreună cu IIya Salmanzadeh şi Timothy McKenzie a fost lansat marţi noapte, după premiera exclusivă a filmului Disney.

„The Lion King: The Gift” urmează să apară pe 19 iulie, în ziua în care producţia va fi lansată în cinematografele americane.

Beyoncé a transmis într-un comunicat: „Acesta este cinema sonic. Este o nouă experinţă a naraţiei. Am vrut să fac mai mult decât să găsesc o colecţie de cântece inspirate de film. Este un amestec de genuri. Este influenţată de tot, de la R&B la pop, hip-hop şi Afro Beat”.

Citește și: DOLIU în cinematografie - Un celebru actor a murit

Ea a mai explicat că fiecare cântec reflectă naraţiunea filmului şi dă ocazia ascultătorului să îşi formeze propria imagine.

Coloana sonoră oficială, produsă de Hans Zimmer şi Jon Favreau, va fi lansată de Walt Disney Records pe 11 iulie şi cuprinde piesa „Can You Feel the Love Tonight?”, cântată de Beyoncé şi Donald Glover, care şi-a împrumutat vocea personajului Simba în remake-ul live-action.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.