Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bianca Andreescu, după înfrângerea DRAMATICĂ în fața lui Naomi Osaka: E dezamăgitor, am uitat cum se simte să pierzi. Sincer, e foarte rău, nu mi-era deloc dor

Twitter
Bianca Andreescu

Bianca Andreescu (6 WTA) a fost eliminată în sferturile de finală ale turneului de la Beijing, vineri, după ce a pierdut contra lui Naomi Osaka (4 WTA), scor 7-5, 3-6, 4-6. La final, jucătoarea din Canada s-a arătat dezamăgită de faptul că seria de 17 victorii i-a fost întreruptă.

Andreescu a fost în avantaj în toate cele trei seturi, însă Osaka a revenit când avea nevoie mai mare și s-a impus după două ore și 14 minute. Jucătoarea de 19 ani a declarat că a uitat cum este să piardă.

Citește și: Informații despre starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez! Cum se simte actrița

"Este dezamăgitor, am uitat cum se simte să pierzi. Sincer, e foarte rău, nu mi-era deloc dor de o înfrângere. Măcar nu am cedat la 1-1 și am continuat să lupt. Deznodământul putea fi oricare, diferența a fost făcută doar de anumite puncte. Sunt dezamăgită, dar, în același timp, mândră de mine și de modul în care am jucat azi. Cred că vom mai avea multe astfel de meciuri împreună. Stilurile noastre de joc sunt destul de diferite, dar nivelul este aproape egal când jucăm cel mai bun tenis", a declarat Andreescu, după eliminarea de la Beijing.

Bianca Andreescu şi-a întrerupt seria de 17 victorii consecutive în circuitul WTA. Ultima înfrângere data din 25 martie, în optimile turneului de la Miami, când se retrăgea la scorul de 1-6, 0-2, în meciul cu Anett Kontaveit.

Citește și: Marius Budăi iese la rampă! Ce se întâmplă, de fapt, cu cele 400.000 de concedieri

Naomi Osaka îşi continuă seria excelentă pe tărâm asiatic, iar după câştigarea turneului de la Osaka (Japonia), nipona s-a calificat în semifinale la Beijing, unde o va înfrunta pe Caroline Wozniacki (19 WTA).

În celălalt penultim act din Beijing se vor duela liderul mondial Ashleigh Barty şi Kiki Bertens (8 WTA).

Citește și: Lovitură pentru TVR! Tribunalul București a luat decizia! Contractul cu Dragoș Pătraru a fost reziliat ABUZIV .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.