Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bibliotecarii și polițiștii de la secția Transporturi din Galați au făcut un parteneriat pentru stoparea fenomenului 'selfie pe tren'

A1.ro
tren

Bibliotecarii și polițiștii de la secția Transporturi din Galați au realizat un parteneriat pentru stoparea fenomenului „selfie pe tren”. Organizatorii își propun ca printr-o serie de acțiuni comune să-i convingă pe tineri să renunțe la acest obicei periculos, anunță MEDIAFAX.

Inedita acțiune se va desfășura sub forma unor campanii informative care vor avea loc în gara mare a orașului Galați și la sediul central al bibliotecii V.A.Urechia. Bibliotecarii și polițiștii de la transporturi vor discuta cu adolescenții și cu tinerii și le vor oferi materiale informative. Scopul principal este să-i convingă pe tineri să renunțe la câteva obiceiuri periculoase.

Citește și: Date de ULTIMĂ ORĂ de la INS: PIB-ul României a SCĂZUT drastic în trimestrul al doilea

„Noi avem o filială chiar în Gara CFR. Acolo vom vorbi cu oamenii, vom împărți materiale. Bineînțeles, ne adresăm tinerilor la partea în care vorbim despre pericolul la care se expun cei care urcă pe tren pentru a face selfie. Vom opri trecătorii, vom vorbi cu clienții noștri, indiferent de vârstă, despre celelalte pericole care presupun deschiderea ușii în mers și urcatul în timp ce trenul este în mișcare”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Bibliotecii V.A.Urechia, Corina Dobre.

Prima etapă a campaniei se va desfășura în partea a doua a săptămânii. Acțiunile vor continua până la finalul anului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.