Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bihor - Sancţiuni în valoare de peste 511.000 lei au fost aplicate, duminică, pentru nerespectarea măsurilor dispuse prin ordonanţele militare

politista rutiera scrie amenda

Aproximativ 165 de sancţiuni în valoare de peste 511.000 lei au fost aplicate, în cursul zilei de duminică, pentru nerespectarea măsurilor dispuse la nivel naţional pe timpul stării de urgenţă, a informat, luni, Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Bihor.

Conform datelor DSP Bihor, luni dimineaţa erau înregistrate, la nivel judeţean, 214 persoane carantinate şi alte 2.797 autoizolate la domiciliu. Comparativ, duminică au fost raportate 185 de persoane în carantină, iar numărul persoanelor autoizolate la domiciliu a fost 3.628, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Coronavirusul face ravagii în Anglia - Medicii refuză să revină la muncă dacă familiile nu primesc despăgubiri în caz de deces

Poliţiştii bihoreni au efectuat, de duminică dimineaţa, de la ora 8,00 până luni dimineaţa, la aceeaşi oră, 2.100 de misiuni de verificare la domiciliu a persoanelor aflate în autoizolare. De asemenea, echipajele de poliţie au însoţit 29 de convoaie organizate pentru tranzitarea judeţului spre zonele de carantinare/autoizolare. În aceste misiuni au fost implicate 269 de cadre ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean şi ale Poliţiei Locale.

Jandarmii bihoreni au însoţit 8 convoaie organizate pentru tranzitarea judeţului spre zonele de carantinare/autoizolare şi au asigurat măsuri de pază şi protecţie la nivelul celor 4 centre de carantină active. În aceste misiuni au fost implicate 79 de cadre ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bihor.

Citește și: Vasile Astărăstoae, fost președinte al Colegiului Medicilor: Nimeni nu știe cu adevărat mortalitatea. OMS a acționat iresponsabil, urmat orbește de guverne

Echipajele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana (ISU) au efectuat două misiuni de transport al persoanelor care au intrat în ţară către centrele de carantină de la nivelul judeţului, respectiv către limita de judeţ, de unde au fost preluate de către echipaje din judeţele respective. De asemenea, angajaţii ISU Crişana au desfăşurat misiuni de asigurare la centrul de triere amplasat în PTF Borş şi la centrul de carantină instituţionalizată din Piaţa 100.

"Angajaţii ISU Crişana asigură suportul operaţional şi fluxul informaţional la nivelul Centrului Judeţean de Comandă şi Coordonare a Intervenţiei (CJCCI), precum şi transportul persoanelor suspecte/confirmate ca infectate. În aceste misiuni au fost implicate 18 cadre ISU Crişana", se mai arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.