Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanț NEGRU al atentatului din Londra: La ce cifră a urcat numărul morților

www.thestar.com
atentat Londra iunie

Poliţia britanică a confirmat, miercuri, faptul că numărul persoanelor decedate în urma atacului comis sâmbătă seară în zona London Bridge a ajuns la opt, transmit agenţiile de presă Reuters şi France Presse.

Anterior poliţia, care era în căutarea francezului Xavier Thomas, dat dispărut în urma atacului, anunţase că a găsit un cadavru în fluviul Tamisa, scrie agerpres.ro.

Citește și: A folosit ȘASE surori drept SCLAVE SEXUALE: Fetele i-au fost date chiar de către PĂRINȚII lor

Printre cele opt victime se află două australience (Kirsty Boden, în vârstă de 28 de ani, şi Sara Zelenak, în vârstă de 21 ani), trei francezi - Alexandre Pigeard (27 de ani), Sébastien Belanger (36 de ani) şi Xavier Thomas - şi o canadiancă (Christine Archibald, în vârstă de 30 de ani).

De asemenea, sunt spitalizaţi opt francezi, dintre care patru în stare gravă. Printre răniţii internaţi în spitale se mai află doi germani, doi australieni, un cuplu de neo-zeelandezi, un bulgar şi un grec.

Citește și: TOPLESS Alexandra Stan și-a arătat SÂNII pe plajă / FOTO HOT

Trei atacatori aflaţi la bordul unei camionete au intrat în plin, sâmbătă seara, într-o mulţime de pietoni în zona London Bridge, după care au ieşit din vehicul şi au atacat trecătorii cu cuţite, înainte de fi ucişi de poliţie.

Cei trei atacatori au fost identificaţi drept Khuram Butt (27 de ani), Rashid Redouane (30 de ani) şi Youssef Zaghba (22 de ani).

Citește și: Ultima propunere a Facebook: Tehnologia care ne citește gândurile și le transformă în mesaje scrise

Butt, un britanic în vârstă de 27 de ani, era cunoscut serviciilor de securitate, care nu deţineau elemente care să lase să se creadă că el pregătea un atentat. Cel de-al doilea atacator, Redouane, în vârstă de 30 de ani, pretinsese că este de cetăţenie marocană şi libiană şi era necunoscut serviciilor de securitate. Anchetatorii britanici au precizat că Zaghba nu s-a aflat în atenţia poliţiei sau a serviciilor de informaţii interne britanice.

Citește și: Spitalul care oferă tatuaje gratuite supraviețuitoarelor cancerului de sân .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.