Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilet de adio lăsat de șeful Îngrijiri la domiciliu care s-a sinucis. Ce i-a transmis iubitei însărcinate

Glasul Aradului
Ionut Muresan

Ionuț Mureșan, asistentul medical care s-a sinucis la începutul lunii la doar 37 de ani, a lăsat un bilet de adio. Bărbatul și-a injectat o doză mortală de morfină. Asistentul medical era unul dintre cei mai cunoscuți din branșa lui și avea o firmă de îngrijiri la domiciliu.

Presa locală a dezvălui acum ce scria în biletul de adio lăsat de Ionuț Mureșan, înainte de a-și pune capăt zilelor. Conform publicației Special Arad, acesta ar fi scris câteva rânduri pentru iubita lui, care este însărcinată. „Restul ca și când n-ați exista. Nu-mi pasă. Să fiți fericiți!”, a încheiat biletul de adio, potrivit publicației menționate.

Tânăra a fost cea care a solicitat ajutor atunci când acesta nu i-a mai răspuns la mesaje și apeluri.

Asistentul medical din Arad, Ionuț Mureșan, care s-a sinucis pe 1 martie 2023, a fost cel care a avut grijă de artistul Benone Sinulescu. Cântărețul buzoian se retrăsese spre sfârșitul vieții într-un sat din Arad.

Părea fericit și realizat

Șocul dispariției lui a fost cu atât mai mare, cu cât în mediul virtual părea un om realizat și fericit. Cu toate acestea, prietenii lui de pe rețelele de socializare au putut observa că în ultima perioadă, Ionuț a trecut prin stări diferite. Acesta a scris pe Facebook că anul 2022  a fost foarte dificil, dar era încrezător că își va putea rezolva toate problemele, apoi a urmat un mesaj în care anunța că va deveni tătic și era bucuros.

El a fost găsit în propriul birou din Arad, la nici o lună după ce anunțase că el și iubita lui vor deveni părinți.

„În seara zilei de 1 martie a.c., polițiștii arădeni au fost sesizați despre un bărbat de 37 de ani, găsit decedat în locuința sa de pe Calea Timișorii, din municipiu. Cadavrul a fost transportat la S.J.M.L. Arad, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cauzei decesului. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale”, a declarat Mădălin Herbei, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.