Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilete de tren la jumătate de preţ, de Valentine’s Day; îndrăgostiţii pot face declaraţii de dragoste la megafonul din Gara de Nord

Amos News
Gara de Nord

Bilete de tren la jumătate de preţ vor fi puse în vânzare de CFR Călători pe anumite rute, miercuri, de Valentine’s Day, iar îndrăgostiţii vor putea face declaraţii de dragoste la megafonul din Gara de Nord din Bucureşti.

Reducerea de 50 la sută se aplică la tariful biletului întreg şi se acordă la cumpărarea a două bilete pentru acelaşi tren, pe aceeaşi rută, în aceeaşi zi.

Oferta "Plimbaţi-vă în doi! Jumătate tu, jumătate noi” este disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţi şi doar la anumite trenuri, nu se cumulează cu alte oferte, iar tariful de rezervare a locului se achită integral pentru fiecare călător, potrivit CFR Călători.

Bilete de tren la jumătate de preţ vor fi puse în vânzare de CFR Călători şi în 24 februarie, de Dragobete, anun'[ News.ro.

În plus, îndrăgostiţii vor putea face, în zilele de 14 şi 24 februarie, declaraţii de dragoste sau cereri în căsătorie la megafonul din Gara de Nord din Capitală, urmând ca mesajele de dragoste în direct să fie reunite într-o "galerie a iubirii”, pe pagina de Facebook a CFR Călători.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.