Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biletele la festivalul Untold pot fi achiziționate și prin criptomoneda românească Elrond

malta.bc.events
criptomonede industria muzicala

Festivalul Untold, programat să aibă loc în România luna viitoare, a colaborat cu rețeaua Elrond pentru a permite participanților la concert să își plătească biletele în criptomonedă.

Untold a spus că biletele pentru festivalul său din 2021 ar putea fi achiziționate folosind Elrond eGold (EGLD). Festivalul a raportat că ar fi permis să aibă un număr nelimitat de participanți, în ciuda pandemiei în curs (numărul cazurilor COVID-19 raportate zilnic în România a fost sub 1.000 de cazuri din iunie).

„Tehnologia blockchain are un imens potențial pentru adunări mari de nativi digitali care pentru o scurtă perioadă de timp devin parte a unei economii hiperlocale”, a spus Beniamin Mincu.

După lansarea achizițiilor de bilete cu EGLD pentru Untold, directorul executiv al Elrond, Beniamin Mincu, a declarat că proiectul va explora „o economie de festival care rulează pe jetoane semi-fungibile”, precum și pe artiștii care aruncă jetoane nefungibile, sau NFT-uri, fanilor de pe scenă. Cu toate acestea, participanții Untold vor putea, de asemenea, să accepte NFT-uri din festival „mai târziu”.

„Tehnologia blockchain are un imens potențial pentru adunări mari de nativi digitali care pentru o scurtă perioadă de timp devin parte a unei economii hiperlocale”, a spus Mincu.

Potrivit lui Elrond, orice taxe pentru decontarea achizițiilor de bilete folosind EGLD vor fi înregistrate în bilanțurile Untold. Biletele încep de la 159 euro (186 dolari) sau aproximativ 1,37 EGLD în momentul publicării. Elrond va avea, de asemenea, reprezentanți la Untold pentru a educa participanții la festivaluri în domeniul cripto și blockchain.

Oficialii au anulat festivalul Untold în 2020, deoarece numărul de cazuri COVID-19 din Europa și din lume a crescut înainte de introducerea vaccinurilor. Potrivit Untold, peste 375.000 de persoane au participat la eveniment în 2019. Deși evenimentul a raportat că au existat participanți din peste 120 de țări în anii precedenți, acest lucru se poate modifica din cauza restricțiilor de călătorie și a accesului la vaccinuri.

Prețul EGLD a crescut semnificativ în ultima lună, de la sub 70 USD la sfârșitul lunii iulie la 136,79 USD în momentul publicării. Unele companii și instituții din România s-au declarat dispuse să accepte simbolul ca formă de plată, inclusiv Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.