Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biletele pentru concertul lui Ed Sheeran de pe Arena Națională sunt aproape epuizate: S-au vândut 25.000 în primele ore

UTV
Ed Sheeran

În primele ore de la punerea în vânzare a biletelor la concertul lui Ed Sheeran din 3 iulie 2019 de pe Arena Națională din Capitală, s-au vândut 25.000 de bilete, potrivit unui anunț al organizatorilor.

În prima oră după lansare, s-au vândut 17.000 de bilete. Asta în condițiile în care managementul artistului britanic a impus reguli suplimentare, comparativ cu alte vânzări de bilete, precum: limitarea la 4 tichete per cumpărător, tipărirea numelui spectatorului pe bilet sau comercializare exclusiv online, potrivit datelor prezentate de InfoMusic.

Capacitatea Arenei Naționale este de 55.634 de locuri în cazul unui meci de fotbal. Recordul de audiență a fost atins la meciul dintre România și Olanda din 2012, de 53.329 de spectatori, scrie mediafax.ro.

În cazul concertelor pe Arena Națională, cele mai mari audiențe s-au strâns la concertul Red Hot Chili Peppers din 31 august 2012, de aproximativ 47.000 spectatori și la concertul Depeche Mode din 15 mai 2013, de aproximativ 40.000 spectatori.

Muzicianul britanic Ed Sheeran va susține un concert pe Arena Națională din București, pe 3 iulie 2019, parte a turneului mondial pentru promovarea albumului "Divide", iar biletele pentru show au fost puse în vânzare pe 27 septembrie. Turneul are loc în perioada mai-august 2019 și se va desfășura în Franța, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda și Marea Britanie.

Cântăreţul britanic Ed Sheeran, deținător a patru premii Grammy, considerat un fenomen al genului folk-pop, este cel mai bine vândut artist al anului 2017, a anunțat, în februarie, International Federation of the Phonographic Industry, organizația care reprezintă interesele industriei de înregistrări muzicale la nivel global.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.