DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Biletele pentru Cupa României, dintre Craiova și Astra, au fost puse la vânzare

cupa romaniei

Stadionul ”Ilie Oană” găzduieşte sâmbătă, finala Cupei României, cu spectatori în tribună. Meciul care se dispută cu trofeul Cupei României pe masă, între Astra, aflată la a patra finală în 7 ani, şi Universitatea Craiova, vicecampioana Ligii 1 în sezonul trecut, revenită în finală după 3 ani, are ca oră de start 20:30. Preţul biletelor este de 30 RON (peluze), respectiv 60 RON (tribune), conform news.ro.

Potrivit frf.ro, pentru a respecta condiţiile prevăzute în Ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Ministerului Sănătăţii nr. 310/708/2021 privind prezenţa spectatorilor, procedura de achiziţionare a biletelor include mai mulţi paşi enumeraţi mai jos.

În primul rând, la acest joc pot asista doar:

Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore;

Persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore. Testele se vor efectua doar în laboratoarele autorizate de Ministerul Sănătăţii!

Regulile privind vânzarea biletelor sunt următoarele:

Biletele se vând exclusiv online, pe site-ul bilete.frf.ro. Spectatorii se pot prezenta la stadion fie cu biletul printat, fie cu documentul digital de pe telefon.

Se plasează comanda, se aleg locurile dorite din cele disponibile şi se completează datele nominale pentru fiecare participant la eveniment. Solicitantul va primi pe e-mail înştiinţarea pentru plasarea comenzii şi va primi formularul de participare şi chestionarul epidemiologic.

Deţinătorii de certificate de vaccinare mai vechi de 10 zile de la a doua doză administrată vor încărca aceste documente împreună cu formularul de participare şi chestionarul epidemiologic într-un dropbox securizat; validarea documentelor poate dura până la 24 de ore, după care solicitanţii vor primi pe e-mail un link pentru efectuarea plăţii.

Persoanele care vor avea un test RT-PCR negativ efectuat începând cu data 20 mai 2021 pot încărca documentul digital în dropbox-ul securizat, după care vor primi link-ul de plată.

Persoanele care nu au un test RT-PCR şi doresc să-l facă, vor putea rezerva biletele şi vor avea posibilitatea să încarce rezultatul negativ al testului, în format digital, până vineri, 21 mai, ora 12:00. După încărcarea rezultatului negativ al testului vor primi link-ul de plată şi vor putea achiziţiona biletele.

Persoanele care doresc să se testeze rapid pentru a fi acceptate pe stadion vor putea să se înscrie în platforma bilete.frf.ro începând de vineri, 21 mai, ora 12:00, şi să-şi rezerve bilete în limita disponibilităţii. Ei pot efectua testul rapid antigen începând cu ora 20:30 a zilei de 21 mai şi au ca termen de încărcare a rezultatului negativ, în dropbox-ul securizat, ora 15:00 a zilei de sâmbătă, 22 mai. În momentul încărcării vor primi link-ul de plată. Atenţie: sunt valabile doar rezultatele testelor rapide certificate de o autoritate medicală!

După efectuarea plăţii, cumpărătorii vor primi biletele în format electronic pe e-mail. Fiecare dintre aceştia trebuie să se prezinte la stadion cu biletul printat sau în format electronic şi cu un act de identitate.

Biletele se vor vinde în ordinea solicitării persoanelor care prezintă dovezile medicale necesare. Nu sunt garantate bilete disponibile pentru toate categoriile de persoane.

În cazul achiziţionării de 2, 3 sau 4 bilete, solicitantul trebuie să încarce documentele medicale pentru fiecare dintre persoanele care îl însoţesc. Link-ul de plată va fi transmis doar în momentul când toate persoanele din acea comandă vor avea depuse electronic dovezile medicale.

Accesul copiilor cu vârsta mai mare de 5 ani se face doar pe baza unui rezultatul negativ al unui test.

În cazul copiilor cu vârsta mai mică de 5 ani, părinţii au obligaţia de a încărca aceleaşi documente pe care le-au încărcat şi pentru ei.

Responsabilitatea autenticităţii dovezilor medicale revine fiecărui solicitant de bilete. În acest sens va bifa că a luat la cunoştinţă de implicaţiile falsului în declaraţii şi ale zădărnicirii bolilor.

Totodată, solicitantul de bilete îşi va da acordul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate de autorităţile competente în vederea analizării concluziilor evenimentului test la care a participat.

Conform HG nr. 550 din 14 mai 2021, art. 17, respectarea aplicării măsurilor de access la stadion se urmăreşte de către Ministerul Afacerilor Interne.

Biletele nu pot fi achiziţionate fără consimţământul explicit acordat la punctele 12 şi 13. Prin achiziţionarea de bilete, persoanele îşi dau acordul privind Regulamentul de participare FRF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.