Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biletele pentru Festivalul Național de Teatru 2019 au fost puse în vânzare

teatru

Biletele pentru spectacolele celei de-a 29-a ediţii a Festivalului Naţional de Teatru, care are loc în perioada 18 - 27 octombrie, vor fi puse în vânzare vineri, la ora 12.00, potrivit unui comunicat.

Biletele vor fi disponibile online, pe https://www.mystage.ro/fnt, și la casa de bilete centralizată a Teatrului Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti. Organizatorii precizează că, anul acesta, nu vor exista bilete puse în vânzare la casele teatrelor unde sunt programate spectacole.

Cea de-a 29-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru aduce și anul acesta în Capitală, între 18 şi 27 octombrie, producţii internaţionale de prestigiu, respectând tradiția de a prezenta mari spectacole ale lumii la eveniment, iniţiată în 2006 de criticul Marina Constantinescu, în primul mandat de director al manifestării.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Mario Iorgulescu s-a trezit din comă, însă nu știe că a omorât un om

Pe www.fnt.rowww.mystage.ro şi pe pagina de Facebook a Festivalului Naţional de Teatru se găsesc mai multe detalii privind programul spectacolelor şi evenimentelor.

Proiect cultural este finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale şi Primăria Municipiului Bucureşti, iar producători sunt UNITER - Uniunea Teatrală din România, Centrul Cultural Expo Arte și Teatrul Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.