Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMĂ ORĂ - Mario Iorgulescu s-a trezit din comă, însă nu știe că a omorât un om

Au trecut aproape două săptămâni de la accidentul mortal provocat de Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF, Gino Iorgulescu. Starea lui de sănătate a fost marcată de o evoluție haotică: într-o zine mai bine, într-o zi mai rău. Acum, însă, se pare că este treaz și pregătit de părinți să primească șocul vieții lui, potrivit spynews.ro.

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă și starea lui s-ar îmbunătăți de la moment la moment, conform redactia.ro. Conform unor surse din anturajul familiei Iorgulescu, Mario este treaz, a reușit să vorbească cu părinții săi, însă nu știe un detaliu crucial: faptul că a omorât un om.

Mario Iorgulescu nu știe că a omorât un om

Se pare că părinții au căzut de comun acord să nu îl încarce emoțional cu această informație, urmând să fie chemat un psiholog care să îl consilieze pe Mario și să îl pregătească pentru informația șocantă.

Citește și: Caz ȘOCANT - Pacient găsit MORT în curtea Spitalului de Neurochirurgie, la o zi de la internare

Momentan, Mario Iorgulescu este conștient și își amintește de faptul că a făcut accident, însă nu are habar că, în urma acestuia, a murit Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani și tată al doi copii.

În urmă cu aproape două săptămâni acesta conducea pe Şoseaua Chitilei cu o viteză mult peste limita legală. De asemenea, consumase alcool şi cocaină. Mașina de lux a lui Mario Iorgulescu a intrat în plin într-un alt autovehicul la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani. Acesta nu a mai avut nicio șansă. Dani Vicol avea doi copii, care au rămas acum orfani de tată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.