Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Biletele pentru partida naţionalei U21 cu Danemarca sunt disponibile online

Partida România U21 – Danemarca U21 se va disputa pe 31 martie 2020, la Craiova, pe stadionul “Ion Oblemenco”, cu începere de la ora 19:30. Biletele pentru această partidă sunt disponibile online, numai pe site-urile bilete.frf.ro şi pe bilete.ro, potrivit news.ro.

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele titularului va fi inscripţionat pe toate). Preţul unui bilet este 15 lei, intrare generală, peluze şi tribuna 2.

Pe lângă opţiunea livrării, suporterii au şi varianta print-at-home, prin care îşi pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare. În cazul achiziţionării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepţionate pe adresa de e-mail.

Citește și: După ce au golit rafturile, speriați de coronavirus, românii vor să dea marfa înapoi

Întâlnirea cu liderul grupei reprezintă şi debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a selecţionatei Under 21. De asemenea, va fi pentru prima oară când tinerii tricolori vor evolua pe noul stadion din Craiova! În urmă cu doi ani, echipa naţională de seniori a disputat pe arena craioveană un amical cu Suedia, fiind susţinută de 20.454 de spectatori.

Naţionala U21 a României ocupă locul secund în grupa 8, unde lider este chiar adversara din martie. Campania de calificare se va încheia în octombrie 2020, pe teren propriu, contra Maltei. Începând cu EURO 2021, la turneul final vor participa 16 echipe. Pe lângă cele două formaţii gazdă, Ungaria şi Slovenia, se vor califica direct cele 9 câştigătoare ale grupelor şi cel mai bun loc doi. Celelalte 8 formaţii clasate pe locul secund vor disputa între ele un baraj în dublă manşă pentru celelalte 4 locuri disponibile.

Începând cu data de 24 martie, tichetele vor putea fi procurate şi de la casele de bilete de la stadion, după următorul program:

24-30 martie: 12:00 – 19:00

31 martie: 12:00 – 19:30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.