Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Duelul miliardarilor: Bill Gates se teme că Elon Musk ar putea distruge Twitter

Radu Pop
EXQUIS
Bill Gates

Bill Gates şi-a exprimat recent îndoielile privind viitorul Twitter sub îndrumarea lui Elon Musk, potrivit Business Insider.

„Patronajul lui Elon Musk ar putea înrăutăţi situaţia”, a declarat miercuri miliardarul, la un eveniment găzduit de The Wall Street Journal. „Cu toate acestea, ar trebui să avem mintea deschisă şi să nu-l subestimăm niciodată pe Elon.”

Fondatorul Microsoft şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la modul în care Musk ar putea aborda dezinformarea pe platforma de socializare, mai ales având în vedere accentul pe care îl pune pe promovarea „libertăţii de exprimare”. Săptămâna trecută, Musk a declarat că defineşte libertatea de exprimare drept „un concept în perfect acord cu legea”.

„Ce părere are el despre o persoană care spune că vaccinurile pot ucide oameni sau că Bill Gates, de exemplu, urmăreşte populaţia îndeaproape?” a declarat miliardarul. — Oare Elon crede că astfel de ştiri ar trebui răspândite?

Experţii au declarat anterior pentru Insider că abordarea lui Musk cu privire la libertatea de exprimare ar putea duce la răspândirea în continuare a dezinformarii şi a discursurilor instigatoare la ură pe Twitter.

În aprilie, Musk părea să-şi bată joc de Gates cu un meme în care fondatorul Microsoft era surprins alături de un emoji ce ilustra un bărbat însărcinat. Meme-ul a fost postat ca răspuns la o serie de capturi de ecran cu texte care păreau a fi între cei doi miliardari. Musk a confirmat ulterior că screenshoturile sunt reale.

Gates a comentat schimbul de replici în timpul interviului său cu The Journal şi a spus că nu este deranjat de aparenta lovitura a lui Musk pe Twitter.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.