Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bill Gates prezice că peste 50% din călătoriile de afaceri și peste 30% din zilele în birou vor dispărea în lumea post-coronavirus

Bill Gates

Coronavirusul va modifica fundamental modul în care oamenii călătoresc și își desfășoară activitatea, chiar și după ce pandemia se vs încheia, a declarat cofondatorul Microsoft, Bill Gates, citat de CNBC.

"Previziunea mea ar fi că peste 50% din călătoriile de afaceri și peste 30% din zilele în birou vor dispărea", a declarat Gates în timpul unei conferințe New York Times, potrivit mediafax.ro.

Citește și: BIOGRAFIE - Cine a fost marea actriță Draga Olteanu Matei/VIDEO

Mergând mai departe, Gates a prezis că va exista un „prag foarte ridicat” pentru desfășurarea călătoriilor de afaceri, acum că munca de acasă este mai fezabilă.

Gates, a cărui fundație a lucrat pentru a oferi un vaccin împotriva coronavirusului celor mai nevoiași, a declarat că a avut un „program mai simplu” din cauza pandemiei, în condițiile în care nu mai călătorește pentru afaceri.

"Vom merge la birou într-o oarecare măsurră, vom face niște călătorii de afaceri, dar mult mai puține", a spus Gates.

Pandemia a redus dramatic cererea de călătorii aeriene, în special pentru călătoriile de afaceri, mai profitabile. Acestea reprezentau jumătate din veniturile companiilor aeriene americane, dar doar 30% din număr, potrivit Airlines for America.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.